شنبه 25 آذر 1396 - 27 ربيع الأول 1439

ماه : 2834

تاریخ : دوشنبه 23 مرداد 1396     |     کد : 18

تصویب آیین نامه تشکیل شورای عالی آموزش مجازی

آیین نامه تشکیل شورای عالی آموزش مجازی که در دویست و پنجاه و هشتمین نشست شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی مورخ 24/11/95 به تصویب رسیده بود، ابلاغ شد. این شورا با توجه به سیاست های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مبنی بر توسعه و تقویت آموزش مجازی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور و لزوم برنامه ریزی و هدایت مراکز آموزش مجازی در این دانشگاه ها و ایجاد حمایت برنامه ریزی شده از آنها، تشكيل مي شود.

دانشگاه علوم پزشکی مجازی نیز که در همین راستا و به منظور تحقق سیاست های فوق و برای تربیت نیروی انسانی متخصص، تولید دانش و توسعه زیرساخت های آموزش مجازی به عنوان یک دانشگاه مستقل تاسیس شده است، به عنوان دبیرخانه این شورا عمل می کند.
امید است با تصویب این آیین نامه قدم های اساسی برای ارتقای کیفی و کمی یادگیری الکترونیکی در کشور برداشته شود.

نوشته شده در   دوشنبه 23 مرداد 1396  ساعت  13:46   توسط   جعفر احمدزاده
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط