جمعه 31 شهريور 1396 - 01 محرم 1439

ديروز : 87
ماه : 4554

تاریخ : دوشنبه 23 مرداد 1396     |     کد : 19

تصویب آیین نامه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی و دانشکده های مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

آیین نامه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی و دانشکده های مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دویست و پنجاه و هشتمین نشست شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی به تصویب رسیده و ابلاغ شد.

یکی از وظایف شورای عالی آموزش مجازی تصویب آیين نامه چگونگی اجرا و ساختار ارزشیابی و اعتباربخشي مراکز آموزش مجازی است. مراحل اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی را می توان به طور خلاصه شامل استقرار ساختار اعتباربخشی، تدوین و اعلام استانداردهای اعتباربخشی، انجام ارزيابي دروني مبتنی بر استانداردها، بازدید و جمع آوري اطلاعات از مراکز، ارائه گزارش به کمیته تخصصی تصمیم گیرنده، تصميم گيري نهايي و صدور حکم و تنفیذ احکام در عالی ترین مرجع ذیصلاح و ابلاغ به مراکز مربوطه دانست.
با تصویب این آیین نامه ، به زودی مراحل بررسی و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی کشور آغاز می رود.

منبع:

نوشته شده در   دوشنبه 23 مرداد 1396  ساعت  13:52   توسط   جعفر احمدزاده